طھط¹ط¯ظٹظ„

الثلاثاء، 18 يونيو 2013

صنية بطاطس باللحم المفروم

صنية بطاطس باللحم المفرو

المقادير

بيضه
بطاطس مهروسة
لحمة معصجة

البيضة
تضرب بقليل من الفلفل الاسود



البطاطس المهروسة
3 حبات بطاطس تقشريهم وتغسليهم وتقطعيهم وتحطيهم في الحلة وتحطي معاهم مياه و شوية ملح وفلفل وكمون و فص ثوم
وبعد شوية تكون البطاطس استوت ... تاخدي البطاطس وتهرسيها كويس.


اللحمة المعصجة
1/2 كيلو لحم مفروم
3 حبات بصل صغيرين
2 فص ثوم مفروم
شوية ملح وفلفل
معلقتين زيت ذرة
وتحطيهم علي النار


طريقة التحضير

تجيبي صينية وتدهنيها شوية زيت وبعدين تحطي نص كمية البطاطس المهروسة
وبعدين تحطي كل اللحمة المعصجة
وبعدين تحطي باقي البطاطس المهروسة
وتدهني وش الصينة ببيضة
وتدخليها الفرن لمدة 7 دقائق


وبالهنا والشفا
م

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق