1_نجيب طاسة تيفال مانعة لصق الطعام
2_نمسح الطاسة بفرشاة مغموسة بالزبدة.
3_نسخن الطاسة ع درجة حرارة متوسطة.
4_نجيب العجينة السايلة ونغرف منها بمغرفة الشربة او بكوباية
ونسويها لمدة 3 دقايق أول مايكون لونها ذهبي
ونقلبها على الوش التاني لمده 3 دقايق.
5_ولما نصب العجينة من الفنجان نعقد نحركها لغاية ماالعجين يغطى الطاسة
6_نحط الكريباية على الطبق ونغطيها علشان مش تنشف ونستمر لغاية مالعجينة كلها تخلص
وبعد كدا الحشو
حسب الرغبة فراخ اوسوسيس او جمبرى او لحوم
ونحط علية تلات انواع جبن مثلا موزاريلا وشيدر ابيض واحمر او فلمنك ورومى
وب الهنا والشفا
مع تحيا تى الشيف سامى السباعى
2_نمسح الطاسة بفرشاة مغموسة بالزبدة.
3_نسخن الطاسة ع درجة حرارة متوسطة.
4_نجيب العجينة السايلة ونغرف منها بمغرفة الشربة او بكوباية
ونسويها لمدة 3 دقايق أول مايكون لونها ذهبي
ونقلبها على الوش التاني لمده 3 دقايق.
5_ولما نصب العجينة من الفنجان نعقد نحركها لغاية ماالعجين يغطى الطاسة
6_نحط الكريباية على الطبق ونغطيها علشان مش تنشف ونستمر لغاية مالعجينة كلها تخلص
وبعد كدا الحشو
حسب الرغبة فراخ اوسوسيس او جمبرى او لحوم
ونحط علية تلات انواع جبن مثلا موزاريلا وشيدر ابيض واحمر او فلمنك ورومى
وب الهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق